Monday, December 24, 2012

Great!

ENG:
Finally I may post stories from the zine ZekZin issue 0. This story is a parody of overreaction. Enjoy.
Oh, by the way Merry Xmas and here is the recipe of my favorite cookie which was made today.
Muskacon
-sponge
250g minced nuts
250g sugar
4-5 spoon of dried and crushed bread
2 egg's white
cinnamon (as much as you prefer)
-foam
150g sugar
2 egg's white
how to make it> First you mix the egg's whites until it is foamy, then add sugar mix it and add the rest. You have the sponge now. Good. Make the sponge 1 cm thick when you roll it out and put the foam on.
The foam is made the same way as the base of the sponge, mix the egg's whites till it's foamy and add sugar.
So now you have it all in the shape of a square, slice them into 1 cm wide and 3cm long sticks. Bake it on 180 degrees about a half an hour.

HU:
Végre közzétehetem a ZekZin fanzin történeteket a 0-ik kadásból. Ez a történet a túlzott reakció paródiája. Élvezzétek.
Oh, boldog karácsonyt és íme a kedvenc süteményem receptje amit ma készítettünk.
Muskacon
tészta
250g örölt dió
250g cukor
4-5 kanál prézli (ami szárított darált kenyér)
2 tojás fehérje
fahély (ízlés szerint)
hab
150g sukor
2 tojás fehérje
hogyan készül> Először kikeverjük a tojás fehérjét habosra majd hozzáadjuk a cukrot kikeverjük és hozzáadjuk a többit. Most meg van a tészta. Remek. A tésztát 1 cm vastagságura elnyujtjuk és ráteszük a habot.
A hab úgyan úgy készül, mint a tészta alapja, a tojás fehérjét habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot.
Így most van egy kockánk, azt 1cm séles és 3 cm hosszú rúdakra vágjuk. 180 fokon kb fél óráig sütjük.

SR:
Konačno mogu postavljati priče iz zina ZekZin  0-og izdavanja. Ova priča je parodija preterane reakcije. Uživajte.
Oh, Srećan Božić i usput evo recept od mojih omiljenih kolačića koji su napravjeni danas.
Muškacon
testa
250g  mleveno oraha
250g sećer
4-5 kašike prezle
2 belanca jajeta
cimet (po ukusu)
pena
150g sećer
2 belanca jajeta
kako se pravi> Prvo meša(mikserom) se belance dok nije pena, pa doda se sećer izmešiti pa dodato ostatak. Sad imate testu. Odlično. Testu treba izvaljati da ima 1 cm dubine i na to se stavi pena.
Penu se pravi isto kao osnovu testu, belance se meša dok nije pena pa dodati šećera.
Pa sad imamo jedan kvadrat (testo i pena), to se seče na 1 cm široke i 3 cm dugačke štapiće. Ispeći na 180 celsiusa oko pola sati.

Great Imagination
Velika Mašta
Hatalmas Képzelet





-Kako s'?
-Odjebi se!
...
-Mizu?
-Kopj le!

Još uvek besan zbog metka?
Ti kreten!!
...
Még mérges a golyó miatt?
Te kretén!!
Samo sam...
Csupán...



No comments:

Post a Comment

Creative Commons License
Mud.Town.Spankelitious.Fun by evet makk