Sunday, July 22, 2012

Sunday

ENG:
Sunday made me think of my friends, as I woke up again at 5 a.m. ,the usual. My life is asswards, at weekends I work and the rest... well that is for ... hm ... okay, for friends and fighting against boredom with a little help of the western drug culled Alcohol. One night one friend pointed me to the direction of this tree's she-male shadow.

HU:
Vasárnap eszembejutottak a barátaim, minthogy megint 5-kor keltem fel, a szokásos. Az életem seggel halad előre, hétvégén dolgozom és a többi ... hát az ... hm ... Oké, a barátaimé és az unalom elleni harc az alkohol nevű nyugati drog segítségével. Egy éjszaka egy barátom ennek a fának she-male árnyékárnak az irányaba mutatott.

SR:
Nedelja, mislim na moje prijatelje, kao što sam se probudila opet u 5 ujutru, u obično. Moj život je guzopred pravcom, vikendom radim a ostatak ... to je za ... hm ... ok, za prijatelje i borba protiv dosade uz malu pomoć zapadnom droge zvanom alkoholom. Jedne noći je jedan prijatelj mi je ukazao u pravac senci ovog she-male drveta.


No comments:

Post a Comment

Creative Commons License
Mud.Town.Spankelitious.Fun by evet makk